~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, July 27, 2011

SEJARAH KEHIDUPAN ABADI

Hari ini 27 Julai 2011 Rabu.
satu lagi lakaran sejarah kehidupan dalam diri.
Sepanjang aku hidup,
aku tak pernah ADMIT mana mana Hospital.
Tapi hari ini,
aku dengan RELA TERPAKSA dimasukkan
ke HOSPITAL SUNGAI BULOH
WAD 5A.
Katil no: 02.
Ini semua gara gara luka dikaki aku.
Keadaan luka dah semakin Pulih
tetapi
Masih bengkak.
Doctor mengatakan punca bengkak itu adalah disebabkan
luka aku itu telah dijangkiti Kuman.
Atau dalam bahasa perubatan :
" CELLULITIS" 
Staff Nurse sedang membuat SET ditangan.
First time ni...
Nasib baik tak sakit sangat....


Fruit bowl dari Opis.

Memang terharu juga rasa hati ni...
Maklumlah aku sememangnya tak pernah admit wad..
Terima kasih kawan kawan yang menelifon aku
bertanya kabar
begitu juga rakan rakan di Facebook
yang mendoakan kesejahteraan saya....

11 comments:

Nazri Razra said...

Sabar yer der. Sedey lak aku tgk ko cam ni.. banyak2 rilek..

Nanti kasi update lagi.. tagkan aku yer

..::SangRatoo::.. said...

sabar ye bang..semoga cepat sembuh..ada hikmah disebalik peristiwa ini :)

NM02 said...

makan tu pantang tahu

ada masa nnt aku pegi

tak pun kau tukar sepital selayang

hari2 aku leh lawat kau

sha a.s said...

get well soon bang....

lynda said...

bang..semoga cepat sembuh...aku tak tentu lagi dpt lawat ko...releks byk2

ADAN + LINA said...

Nazri Razra: TQVM...

ADAN + LINA said...

sangratoo: Yup...peristiwa disebalik kejadian....

ADAN + LINA said...

NM02: Makan memang pantang...Pantang Jumpa...
Aku minta tukar sepital GH aje...Dekat ngan opis..
apapun terima kasih...

ADAN + LINA said...

Sha.as & Lynda: TERIMA KASIH

Sedetik Cuma said...

Bg Adan, Moga cepat beransur sembuh.. Amin
Nanti boleh kembali bekerja dan ceria.. :)

ADAN + LINA said...

Sedetik Cuma: Terima kasih.