~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, July 13, 2011

PRINCESS E'SYA WITH KEBAYA NYONYA

Taraaaaaaa......!!!!!!
Ni nak interframe pic Puteri E'sya.
Ingat tak aku ada masukkan Entry pasal kebaya nyonya..??
Entry tu aku masukkan di Blog lama aku.
CUBA KLIK 
V
V

Kini baju tu dah siap sepenuhnya.
Kalau dulu kain batiknya tak dijahit lagi
tapi sekarang dah siap...
Tengok E'sya
berposing sakan dengan baju 
"KEBAYA NYONYA"
Sebelum kain batiknya dijahit
selalu juga di tanya
bila nak dijahit kain tu
Sebab dia nak pakai.

My wife sengaja aje melambat lambatkan
untuk menghantar kain batik tu untuk dijahit
sebab 
nak pakai time Raya nanti..

Last sekali 
My wife pun menghantarnya ke kedai jahit
itupun setiap hari dia tanya 
"Mummy...Kain batik kakak dah siap ke belum..???"

Bukan apa,
E'sya memang pantang kalau ada baju baru.
dia akan pakai untuk melaram
so 
takut baju tu hilang seri waktu raya nanti.

Petang tu wife balik dari kerja
bawalah kain batik yang dah siap tu.
so berilah dia mencubanya...
takut takut senteng Atau labuh
E'sya apalagi
Senyumlah dia....
Bila dah pakai tak nak buka
nak tunggu Daddy (aku) balik kerja
sebab nak tunjuk kat aku...!!!!
Balik kerja aku tengok dia dah pakai Baju kebaya nyonya tu.
Capai kemera Snap ajelah gambar dia.
Senang ambik gambar E'sya ni sebab
dia senang memberi Pose.
Pose yang ini aku tak tahan...

Nampak ayu sesangat anak dara daddy ni  
macam
"PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR"

4 comments:

sha a.s said...

so syomelllsss! agak2 aunty Sha muat x kebaya tu si cantik manis??? nk pinjam!













ok, sila jgn prsn bdn tu slim river. iskk iskk

wahida said...

comel dan pandai posing!!

kebaya kakak pun cantik!!

Nazri Razra said...

Uiiii... bergayanya... ni mesti daddy yang ajar. Confirm!!

ayie said...

nampaknyee anak ayah nak jadi model la tu..hehe