~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Monday, October 24, 2011

GUNTING RAMBUT......

Sabtu (22 Oktober 2011 ).
Aku bawalah my princess esya ni ke salon..
ingatkan nak kasi sama rambut depan dan belakang dia.
Tukang gunting tu pun mengangguk sampai ke Lantai
tanda Faham...!!!

Ni Esya dok senyum...
dan ready untuk make Over...
Tukang gunting tu memulakan kerjanya.
Senyum aje dia....

Gunting jangan tak gunting...
Serius...

last last aku tengok jadi macam ni..
Punyalah Benggang aku...!!!
Inilah kali pertama dan terakhir aku datang salon kau.

Dipotongnya rambut esya mengikut CITARASA dia.

Aduuuhhh.....!!!!
Terkejut sebentar aku dibuatnya...
Benggang siottt...!!!!
aku apa lagi MELAHAR lah kat kedai tu...!!!

Tadi aku cakap..Ko punya angguk sampai ke lantai...
Fahamlah konon...tapi aku tak tahu apa yang ko faham...!!!!

SABAR ajelah Adando...!!!!
Nanti panjanglah balik rambut tu..
(Ayat penyedap hati aku...)

kalau Korang kena situasi sebegini
Apa korang nak buat...???

17 comments:

Nazri Razra said...

Adoiii... lain kata lain buat. Perkara terbaek diam je lar.. pas tu jgn bawak pi sana lg

~ ADANDO ~ said...

nazri Razra: itulah pasal...Anak aku pun moody aje lepas tu...

faizal mohd said...

kesian anak akak. repair semula la. hehe :)

azilinda ali said...

perh...sabo jerk la..mmg bengang kot kalau jdi cm tu kat kite...customer is always rite..hehe..

kisah_hearty said...

klu sy balik je terus xyah bayar...huhuhuh

e k i n ♥ y u s r i said...

xpe
comel lg

~ ADANDO ~ said...

faizal Mohd: Repair apa lagi..Takkan abe nak potong lagi pendek..

~ ADANDO ~ said...

Azilinda: memang sabar sesangat...!! inilah kalau tak ikut cakap pelangan...

~ ADANDO ~ said...

kisah_hearty: ingat nak buat mcm tu...sebelum bla lempang laju laju kat muka dia...ha..ha..ha...

~ ADANDO ~ said...

ekin: Comel tu comel jugalah...Coz nampak lagi Feminin tapi si Esya ni sebenarnya nak rambut panjang...

Khairiz said...

dah cantik dah rambut sebelum tu..xpa la dah nk jadi...sabar aja la

anamizu said...

aiseh..cian esya..emm xpe2..sabar ye..next time jgn pegi dah kedai tu




luv,
cik ana

~ DADDY ADANDO ~ said...

khairiz: nak buat fesyen lain..tapi lain pula yg jadinya..

~ DADDY ADANDO ~ said...

anamizu: Memang tak akan jejak kaki ke salon tu lagi...

yui92 said...

followed 153rd

dari kempen tu jugaklah..hehe

emma dangdut said...

sabo je la -.- tapi rambut esya cantik juga sbb dia rambut straight lebat senang gaya apa pun :)

keri ikhwan said...

sabo2... haha... tp klu bdaknya da comel, wat le ape gaya pun comel gak... wlupun rmbut pnjag lg sweet...