~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, March 20, 2013

BIRTHDAY SI BEN 10.

Salam Sejahtera semua.
08 March 2013 (Jumaat)
merupakan ulangtahun kelahiran My BEN 10
AIDID AIRIEL SHAHREZA BIN SHAHADAN
YANG KE 5 TAHUN.
08 March 2008 - 08 March 2013
Dah 5 tahun anak teruna adando.
Kek ditempah Khas.
Gambar Aidid sendiri memakai baju Ben 10.
Kek ni adando tempah di Sg Buloh Sahaja.
Rose Bakery
Kek Seberat 3 kilo ni berharga RM 155.00.
Kek hijau Perisa Pandan. Memang Sedap, Adando & wife sangat berpuas hati.
Terima kasih Datin Diyana.
Mula mula nak buat kek Ben 10 tapi rasanya yang jadinya kek Aidid Ben 10.
Sambutan hari lahir Aidid kali ini dibuat di sekolahnya.
Mana lagi klu bukan Q~dees Bukit Rahman Putra, Sg Buloh.
Memang meriah sambutan Birthday Aidid di sekolahnya.
Maklum ajelah ramai budak budak.
Video nyanyian Happy Birthday to Aidid.
Selesai menyanyikan lagu Happy Birthday.
Upucara tiup lilin pula.
Memang excited si Ben 10 ni.
Video Tiup lilin..
Tiup jangan tak tiup...!!!
Selesai tiup lilin.
seronok depa main
 "Party Celebration"
Antara rakan rakan yang meraikan birthday si Ben 10.
Birthday Boy
Aidid Airiel Shahreza
Daddy, Mummy, kakak dan adik
mendoakan semoga Abang menjadi anak yang soleh,
sentiasa dilindungi dan dirahmati oleh Allah,
Dikurniakan kesihatan yang baik,
Ceria dan happy selalu...
~ Amin ~
Mengabadikan kenangan bersama rakan rakan.
Acara potong kek pula
Sebelum potong Kek
Bergambar dahulu dengan kakak.
sempat juga Princess Esya datang untuk meraikan birthday si Ben 10.
Princess Esya bekas student Q~dess.
Dapat juga di bertemu teacher's dia dulu.
Teacher Allison (Guru kelas)
 membantu si Ben10 memotong kek.
Thanks you teacher Allison dan teacher teacher yang lain membantu menjayakan
 party Birthday Aidid.
Menikmati kelazatan kek Pandan.
Biasalah budak budak sukakan kek.
Setelah selesai party,
Masing masing dapat "DOOR GIFT"
Biasa kalau party disekolah parent akan beri makanan ringan
tapi
Door gift yang adando beri kali ini
adalah sebuah buku latihan, Pensel 2 batang dan pemadam.
Birthday Boy Ben 10 sedang memberi Door gift
kepada kawan kawannya.
Adando dan Isteri sangat berpuas hati
sambutan birthday aidid kali ini.

Terima kasih kepada pihak sekolah
 Q~dess Bukit Rahman Putra Sungai Buloh.
dan
Terima Kasih juga
kepada Datin Diyana dari Rose Bakery.

Monday, March 18, 2013

Rindu Serindu rindunya...!!!!

Hai... Hello.....!!!

Peeehhhh.......!!! Lama siottt adando tak up date blog ni.
Rindu serindu rindunya pada blog ni.. Rindu juga kepada anda semua...

Kekangan masa dengan hal hal peribadi dan kerja kerja hakiki menyebabkan adando terhenti seketika berbicara disini...
tahun 2013 ini banyak merubah rutin kehidupan adando sekeluarga. Apabila anak anak adando telah mula memasuki alam persekolahan.

My Princess AIDA SYADIENA ILLIESYA telah tahun 1.
Seisi persekolahannya sebelah petang (Sek Kebangsaan)
seisi pagi Sekolah agama.

Ni sewaktu membeli persiapan persekolahan.
Shoping di Butik Murid Murid.
Segala kelengkapan pakaian sekolah dari kasut, Stokin, Baju,
Semuanya dibeli disini.
Sewaktu sekolah kebangsaan
inilah uniform yang dipakai.
Isnin hingga Khamis
baju Pinafore.
Baju kurung.
Uniform baju kurung ni sewaktu hari jumaat.
Setiap hari Jumaat Princess Esya akan mengenakan baju kurung.
Yang ini pula untuk sekolah Agama.
Uniform lengkap dengan tudung.
Hari pertama di sekolah Agama.
Sekolah Agama seisi pagi.
Bermula Jam 7.30 hingga 11.00 pagi.

Selesai sekolah Agama.
Balik Rumah rehat sebentar.
Makan dan bersiap untuk ke sekolah kebangsaan pula.
Sekolah Keb bermula jam 1.00 ptg hingga 6.30 ptg.
Kenangan untuk first time ke sekolah kebangsaan.
Pakai selipar sebab kasut dalam kereta,

Kelas 1 Kenangan.
Senarai murid murid
Duduk bersebelahan rakan dari sekolah Q~dees.
FirstDay sekolah...
Biasalah ibu bapa akan tunggu diluar kelas.

Yang ini pula.
Siapa lagi kalau bukan
Si Ben 10.
Aidid Airiel Shahreza.
Berusia 5 tahun.
Aidid ni adando sekolahkan disekolah lama kakaknya.
Mana lagi Klu bukan tadika Private
Q ~dees.
Bergaya mengenakan Uniform sekolah.
Comel pula adando tengok dia sarung uniform ni.

Ni gambar first day dia sekolah.
Memang excited habis dia.
Semenjak kedua dua anak adando memasuki alam persekolahan ni.
Memang rutin harian adando berubah.
Pagi kena bangun menyiapkan prince & Princess ni.

Oklah rasanya cukuplah entry ni.
Lagipun dah lama cerita ni.
dah nak cuti sem pun bebudak ni
tapi kesempatan untuk adando kongsikan cerita ni baru ada,

Jumpa lagi...!!!!