~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, July 29, 2011

KENANGAN OH KENANGAN....

AL-HAMDULILLAH....
Semalam 28 Julai 2011
Jam 5.00petang selepas doctor buat round.
Doctor pun cakap yang aku boleh discaj Wad..
Boleh balik....
YAHOOOO............!!!!!!
Inilah Wad yang aku menginap selama 1 malam...
WAD ORTOPEDIK.
Wad second class.
Dalam 1 bilik ada 4 pesakit.
tapi cuma ada aku dan Muhd Faliq.
Aku katil no: 2.
Ini pula aku punya  kenyataan.
Tengok Diet aku : DIABETIC DIET.
So semua makanan rasa tawar aje..
Tak boleh bla aku rasanya.

Ini katil aku.
Katil nombor 2.
Lap top sebagai peneman sebab boring..
Ini pula set line aku.
kat sinilah Ubat Antibiotik aku dimasukkan.
Sakit siot..

Sebab kaki aku yang tak mahu susut bengkaknya ini
aku telah dimasukkan ke Hospital.
kesian kau sahahadan....!!!!

Ha...ha...ha.....
Inilah aku...
First time duduk Sepital rasa macam nak lari aje...
umah pun sebelah sepital aje.. 5 minit dah boleh sampai...!!!
Tapi tak lari pun...!!!!

Ini yang aku dapat...
Kiriman dari Opis aku.
TERIMA KASIH MATRADE HQ..
Ini pula Kad ucapan yang aku terima dari Opis.
Terharu juga dibuatnya...
Ini pula adalah sebahagian kawan kawan rapat aku di opis.
Mereka datang melawat aku tapi bukan waktu melawat.
so diaorang tak boleh masuk wad
aku yang terpaksa turun bertemu mereka di lobi Hospital...
TQ kengkawan yang sudi datang menziarahi aku.

Terima Kasih staf wad 5A (ORTOPEDIK)
yang sudi menjaga aku.
Terima kasih juga kepada doctor yang merawat aku.
Kini aku dah dikeluarkan dari Wad.
berbekalkan ubat 
dan 
CUTI SAKIT sehingga 09 OGOS 2011.

5 comments:

Anum said...

ye la , memang x best duduk hospital kan

NM02 said...

dok umh diam diam

makan pantang

ADAN + LINA said...

Anum....Kalau dibayar pun aku dah tak mau duduk sepital....

ADAN + LINA said...

nm02: Baiklah kawan ku...aku akan berpantang macam orang dalam hari sewaktu bersalin...!!!!

saLLy sWeeT said...

semoga cepat semboh.... :)