~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, September 30, 2011

PRINCESS AIDA SYADIENA ILLIESYA.

Hai.....
Entry kali ini nak cerita tentang My Daughter
AIDA SYADIENA ILLISYA


Jommmm......
Kita intai barang barang kepunyaan anak perempuan sulong aku ni...


Inilah anak sulong aku.
Usia 5 tahun..
Dulu dia minat pada MICKEY MOUSE & HELLO KITTY
tapi sekarang dah tukar selera pula
minat pada karektor kartun "PRINCESS"
Cadar
Sarung bantal
baju tidur
Seluar dalam pun nak princess juga.
legging
Tuala mandi
Hand Bag
(nanti kita selongkar pula apa ada dlm hand bag dia ni...)
Pensil case
Beg Sekolah
Selipar
Ini topi Birthday dia.
Masih elok disimpan....
terbaru aku beri dia hadiah
sebab excelent kat sekolah
senyum sebab suka dapat hadiah...
berhati hati...

SUPRISE....!!!!
v
v
v
v
v
v
v

Jam dinding Princess juga..
Dah lama dia inginkan
saja aku tak beli.
Haaa.....
inilah sebahagian koleksi Princess dia.
Ada lagi yang aku tak sempat nak masukan
Jam tangan Princess, Payung Princess, Tuala muka Princess, kasut sekolah princess.

Bila aku tanya dia
"Kenapa kakak suka Princess ni...?"
Jawapan ikhlas dari dia
"Sebab Princess Cantik...!!!"

Kalau pergi mana mana pantang jumpa barang barang Princess ini.
kalau time ada duit terus beli aje tapi kalau duit kurang harus ditangguhkan dulu.
apa yang pastinya setiap apa permintaannya pasti akan ditunaikan.

Thursday, September 29, 2011

ANNUAL CONCERT Q~dess (part 03)

Selepas persembahan Oh...!!! from Q~dess Sungai Buloh.
Persembahan seterusnya dari Q~dess Rawang.
Persembahan "KUNG-FU" dengan iringan lagu "Kung-Fu Fighting"
Persembahan terakhir adalah
persembahan dari Q~dess Sungai Buloh
"Bhangra Remix Dance"
Enjoy dan sangat happening...
Penuh warna warni..
Akhir sekali
Gabungan semua Q~dess
Sg Buloh - Rawang - Puchong
menyanyikan lagu Kebangsaan "NEGARAKU"
Selesai lagu Negaraku
pelajar dan guru menyanyikan pula lagu
sekolah mereka.
Q~dess Fliptec@Q
Dan lagu terakhir
"En-Gedi With Love"
Penuh bersemangat kesemua guru & Murid menyanyikan lagu ini.
Bergema satu dewan dibuatnya.
Teacher's From Q~dess Sungai Buloh.
With Prince Aidid .
With best Friend's Nazirah (baju biru)
With teacher Adison. 
Guru kelas E'sya
Bersama rakan dari Q~dess Puchong.
Bersama rakan dari sekolah Q~dess Rawang.
Bersama rakan dari Q~dess Sg Buloh.
Bersama kawan sekelas Tan she yee.
Q~dess Sungai Buloh.
Pose sebelum show (kiri)
Pose lepas Show (kanan)

Apapun memang Enjoy dan bangga bila menghadiri majlis ini.
Sekalung TANIAH buat  Teacher's Q~dess Sg Buloh, Rawang dan Puchong
diatas kegigihan mendidik anak anak kecil untuk menjayakan concert ini.

Anak anak kecil ini sungguh Comel & Cute dengan Busana pelbagai Fesyen dan Corak.
Memang tidak rugi meluangkan masa menghadiri Annual Concert ini.

Wednesday, September 28, 2011

ANNUAL CONCERT Q~dess (part 02)

Selepas show dari Q~dess Puchong
dengan lagu "She'll be coming Round The Mountain
Tibalah Giliran Q~dess Sungai Buloh
Team My daughter 5year old.
Saksikan aksi aksi anak aku
Aida Syadiena Illiesya 
menari lagu
"Oh...!!!"
LAYANZZZ....!!!!
Partner dia HUZAIR...


















Nanti lepas ni ada entry ke 3.