~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, July 6, 2011

TRANSFORMERS..........!!!!

05.June 2011.
Jam 3.30ptg
Bertempat di Jaya Jusco, Kepong
Aku & Wife
Bersama 2 orang anak
AIDA SYADIENA ILLIESYA
&
AIDID AIRIEL SHAHREZA
 menonton wayang
"TRANSFORMERS"
AIDA ERYNA QAIREEN
Tinggal dirumah ditemani Bibik.
Nak bawa masih Kecil lagi
takut tak selesa pula....!!!!
Kedua duanya teruja...
Posing...!!!
Posing lagi sementara menunggu waktu nak masuk panggung.
Princess Esya yang sangat Excited.
Maklumlah dah lama tak tengok wayang.
Prince Aidid Airial
pun teruja Juga maklumlah
FIRST TIME...!!!!
Selagi ada replika,Semua dia nak posing...
Ikutkan aje..sebab nak beri dia rasa enjoy..!!!
Ini pula Tiket..
beli untuk 3 seat aje..
coz
E'sya & Airiel share seat...
Tapi memandangkan panggung tak penuh semua ambil sorang satu seat.
Show Jam 3.30pm,
tapi kami sampai awal..
Sementara menanti untuk waktu tayangan
layan ajelah karenah Princess & prince ni...!!!!
Yang sibuk nak berposing...!!!!
You all's
tengoklah....!!!!
V
v
v
v




v
v
v
v
v
Haaaa.....
yang ini dalam Panggung...
Mulut si Airiel bising...
Mana ROBOT ni....???
Lambatlah cerita transformers ni...
nape gelap..??? pasanglah Lampu..!!!!
Dan macam macam lagilah terkeluar dari mulut dia..
Maklumlah pengalaman pertama si Airiel masuk panggung...
Lagi satu kalau cakap slow tak apa juga,
ini siap menjerit...
Malu...malu...
tapi aku tak kisah coz biasalah bebudak...!!!!
Haaa...ini lagi satu...
Sebelum masuk panggung beli dulu Pop Corn..
Belum mula Movie pop corn dah  separuh habis...!!!
Bila cerita dah start..
E'sya & Airiel punyalah menjerit
sebab teruja
kerana kitaorang tengok yang 3D punya...!!!
Airiel berapa kali menyorok bawah kerusi sebab takut..
lawak...lawak.....!!!!

Apapun...
Aku & Wife Enjoy
anak anak lagilah enjoy..
Next time kita pergi lagi
tonton wayang...!!!!

7 comments:

sha a.s said...

hero ko tu kan bang, betul2 fotostat muka ko la bang....kekeke

ADAN + LINA said...

Sha.as : Anak bapak....!!!!!

chichi said...

oooo anak bapak..patut la airiel nyorok bawah kerusi...ahaks

wahida said...

mak aiii, pandainya kakak posing!!

Papa Mifz said...

wow best nye...saya x berkesempatan tgk lagi...huhu

ADAN + LINA said...

Wahida: skil bergaya depan "LENSA" 2 tahun lepas masih ada lagi....

ADAN + LINA said...

Papa Mifz: Cepat sikit tengok...Sementara masih ada lagi di panggung...