~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, December 21, 2012

HAI SEMUA.......

Hai semua....
Lama sungguh adando tak up date blog ni..
Nasib baik tak lupa kata laluan...Ha...ha...ha....
 Last sekali adando buat entry pada 30 Oktober 2012...
Sumpah lama gila....

Bukan tak ada crita tapi disebabkan kekangan masa dengan kerja adando yang memang terlalu banyak sehingga adando tak ada masa nak update blog ni..
Adando bukan jenis yang dok mengangkang depan PC so boleh update blog selalu..

Kerja...Kerja...Outstation...kerja...kerja...Kursus...kerja....!!!
Antara sebab adando tak sempat nak update blog..
Ada TAB pun tak berkesempatan nak update blog.. 
Oklah...
Diam tak diam tinggal beberapa hari aje lagi nak sambut
TAHUN BARU 2013.
Ya...Allahhh....
Cepatnya masa berlalu..
Rasanya baru aje sambut tahun 2012 ni dah nak sambut tahun 2013 pula.
Maybe disebabkan kesibukan menyebabkan kita tidak sedar masa itu berlalu.

Apapun layan ajelah gambar gambar terbaru anak anak kesayangan adando ni.
Bergaya bersama topi yang baru adando belikan...
Princess E'sya = Hello Kitty.
Sorry kaka sbb Topi mcm ni yang princess tak ada.
Ben 10 Aidid = Mickey Mouse.
Sorry abang..
Topi Ben 10 belum ada dipasaran lagi.
Princess Eryna = Minnie Mouse.
Suka sangat dia sebab dia memang suka akan
 Mickey & Minnie.


Ok....
Nanti adando masukkan pelbagai cerita menarik yang tersimpan.

5 comments:

Mrs Velentine said...

comelnya 3 beradik ni

Anum said...

cutenya

Ainim SuJu said...

ni mesti beli kt cameron haritu masa hotel inspection kan? kan? heheh, td nampak anak puan anisah pun dok pakai topi comel2 ni

Ainim Suju said...

nak topi tu

gagak gempita said...

jom follow