~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, July 21, 2011

Hizami, Nak Header Satu!....

Salam sejahtera to all.....
First time nak joint contest...
Entah betul entah tak.............!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------          

Seperti yang aku katakan diatas tadi,
ini first time aku masuk CONTEST di Blog..
Kata Orang nak cuba Nasib... (Sambil Senggeh aje...)
You all Klik aje kat bawah ni


Kena dengan Paksa Rela 
kena habiskan pula 
SLOGAN :
"Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab adando tak pandai dan expert  nak buat header yang MELETOP KEBABOM...Upah RM 2.00 sehari pun belum tentu siap....!!! tak jadi-jadi juga"

Saya tag :

Ok selamat berjaya untuk saya...!!!!!!
Jom kengkawan kita joint contest di 




2 comments:

Mra Mastura said...

gudluck! XD

..hizamirahim.. said...

thanks sebab join!
terima kasih byk2 ye.

kita tunggu keputusan dia.
:)