~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, October 13, 2011

FOLLOWER.....

Hai.... Hello....
Entry kali ni agak petang sikit aku update sebab baru balik dari Melaka.
Biasalah urusan kerja...

Ok....

Firstly aku nak Ucapkan TERIMA KASIH kepada FOLLOWER Blog aku yang ke 50.
Namanya Emma Mohd Sham.
Cantik dan kecik Molek aje orangnya...
Masih Single...Ha..ha..ha... sebab Belum ada GERAN pemilik Mutlak yang SAH....
So sapa yang Bujang bolehlah mencuba nasib...
(jangan Marah Emma dan pasangan.....Gurau...)
Cik Emma ini juga ada Blog...
Ini Link dia
V
v
v

http://dangdutmaniac.blogspot.com.

Terpulanglah pada anda nak follow atau tak blog dia.

Sebenarnya aku tak berapa kisah sangat akan berapa ramai Follower aku.
Sebab bagi aku,
Blog aku ini adalah untuk diri aku sendiri.
Tempat untuk aku mencurah perasaan.
Tempat untuk berkongsi pengalaman.
Tempat untuk berkongsi kegembiraan dan Kesedihan.
Tempat untuk Kepuasan diri sendiri.
Dan mungkin juga untuk menjadi bahan bacaan kepada anak anak aku nanti. Insyaallah....

Tapi bukanlah aku tak menghargai follower aku yang ada sekarang.
Aku menghargai keikhlasan dan kejujuran anda.
TERIMA KASIH UNTUK ANDA SEMUA.
Aku tahu Ramai yang dok baca Blog aku secara SILENT READER..
Tapi tak mahu menjadi Follower.
Aku tak kisah kerna aku tak memaksa untuk menjadi follower aku sebab aku buat Blog ini bukan untuk mengumpul seberapa ramai Follower...
Aku TABIK kepada Blogger yang mempunyai Follower yang mencecah ratusan malahan ribuan.
TANIAH....

Berbalik kepada follower aku yang ke 50.
Cik Emma dangdut...
Terima kasih dan Insyaallah ada SUPRISE untuk anda nanti.
Jadi selepas ini aku nak tunggu pula follower yang ke 100.

Ada juga SUPRISE nanti.
Tapi bilalah agaknya akan sampai ke Angka 100 tu...(ha...ha...ha....)

14 comments:

emma dangdut said...

i follow!!(SY)
yeh!saya tuntut saya tuntut! :P

Anum said...

insyaallah smp masanya nanti

ADAN + LINA said...

emma: Insyaallah....SABAR....!!!!
tunggu...!!!

ADAN + LINA said...

anum: baiklah...

Ezad Skytech said...

Insyaallah..akan tercapai nanti angka 100 tu..:)

ADAN + LINA said...

Ezad: sampai mungkin akan sampai tapi tak tahulah bila..

Amy Syaquena said...

insyaallah pasti akan sampai angka tue nanti...

RoslanPutra said...

woo good ada hadiah laa...

Phat said...

follow sini

Phat said...

follow sini

e k i n ♥ y u s r i said...

yg ke 60 xde?
hehehe

anamizu said...

wahhh siap dpt hadiah!
cik ana nak jugak! hehe
tahniah kak..maknenye
makin ramai pembaca kisah akak :)



luv,
cik ana

ADAN + LINA said...

ekin: yg ke 60 tak ada budjet...
ha...ha...ha...

ADAN + LINA said...

cik ana: Blog ini bukan kakak tapi abang...
ha..ha..ha....