~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Tuesday, October 4, 2011

AIDID AIRIEL SHAHREZA = MY HERO

Hello...
Jika sebelum ini entry aku pasal anak sulong aku
kali ini pula aku masukkan entry anak bujang aku
AIDID AIRIEL SHAHREZA
Ini anak bujang aku.
usia 3 tahun.
Jom kila check barang kesayangan dia.
V
V
V
v
v
Katil beradunya Cadar dan Bantal Ben 10.
T'shirt Ben 10.
Seluar jean Ben 10
Topi / Cap Ben 10
Seluar dalam pun Ben 10 juga.
Towel Mandi Ben 10 juga.
Jam Digital Ben 10.

Beg dan Mainan Ben 10.
Sebenarnya banyak lagi barangan mainan Ben 10 dia.
tapi aku malas nak capture.
Beg Galas Ben 10
(Nanti ada seisi selongkar, apa yang ada dalam beg Galas dia ni)
Stokin Ben 10
Kasut pun Ben 10
Jika kakaknya ada hadiah
Dia pun ada juga habuan.
Untung badan dia
apa saja barangan yang kakak dapat
sure dia pun dapat juga..
kalau tidak mulut ada muncung...!!!
Membelek belek bungkusan hadiah.
Dengan teliti membuka pembalut hadiah
Muka TERKEJUT...!!!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Jam Meja Ben 10
Bertambah koleksi Ben 10.
Si Aidid ni kalau terima apa saja barang dari Aku @ my wife
tak lupa nak ucapkan
"TERIMA KASIH".

Soalan cepumas aku tanya kat dia
"Kenapa abang suka Ben10 ni..??"
Jawapanya bernas sekali
"Sebab Ben 10 Ensem dan Ben 10 nak jaga Princess"

Nanti aku masukkan lagi barangan koleksi Ben 10.

6 comments:

ayie said...

haha semua ben10 ni..memang terbaik..abang boboi dik..hehe

wahida said...

anak2 aku lak fanatik ngan upin ipin...

kayzie said...

haha..hbis sume ben 10 ek..tak sabar tgg anak teruna ku membesar..:)

ADAN + LINA said...

ayie: bukab beli sekali, beli sikit sikit...
kalau beli sekali mahu tak makan sebulan dibuatnya.
kalau pi mana mana pantang jumpa ben 10 sure rembat...!!!

ADAN + LINA said...

Wahida: kira masing masing ada IDOLA tersendiri.
Ko dulu suka apa..???

ADAN + LINA said...

Kayzie: Nanti anak teruna awak membesar masa tu dah ada karektor karton lain kot...