~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, October 20, 2011

JANJI YANG TERTUNAI.

Hello....
Dah masuk kerja semula hari ini.
Baru balik dari OUTSTATION.
Sewaktu Outstation ituhari
sempat juga aku membeli SUPRISE kepada
Follower aku yang ke 50.
siapa lagi
EMMA
Magnet FRIGE
yang tertertera
EMMA
FOLLOWER 50
Penuh dengan warna Warni
yang mengambarkan warna warna kehidupan.

Inilah Cik Emma
bersama Suprise yang aku beri.
Terima kasih Emma yang menjadi Follower blog aku.
Rajin juga memberi komen entry aku.
Kepada Follower yang lain
Anda juga dihargai.
cuma maybe belum rezeki anda untuk menerima suprise dari aku.
INSYAALLAH....
akan ada Suprise yang akan diberi
mengikut apa yang aku terfikir.
Sesungguhnya anda semua amat saya hargai.

Ada juga "TERLINTAS" difikiran
untuk memberi SUPRISE kepada follower aku
mengikut LUCK follower...

Nak buat contest rasanya dah ramai yang buat
Ni tengah dok Fikir....!!!!
ADA CADANGAN..???


Insyaallah....
Akan datang mari kita tengok siapa Follower yang ke 100.
(ada juga suprise nya nanti.....)

19 comments:

Anum said...

best gak
nak gak FM

Kartunis Damas said...

wahh untungla.. untuk fllower ke81 xda ka? heheh.

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,syoklah
hehehe

Qhaifa Nur said...

salam singgah

bestnya dapat suprise...saya pun nak juga..he..he..


dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

NM02 said...

aku nak jugak yg mcm tu

yg kau bagi tadi pun aku nak jugak

nak nak nak!!!!!

~ ADANDO ~ said...

Anum: nanti tiba juga luck awak, awak akan dapat...

~ ADANDO ~ said...

kartunis damas: yg ke 81 tak ada..
tapi tunggu ajelah kalau kalau ada rezeki dapatlah...

~ ADANDO ~ said...

ekin & yusry: kalau ada rezeki nanti akan ada habuan juga untuk awak

~ ADANDO ~ said...

qaifa: insyaallah....tunggu luck awak ya...

~ ADANDO ~ said...

NM02: Nanti kalau ada rezeki aku suruh kawan aku buatkan untuk ko..

Noorfatin :) said...

comel la bende tu... bestnye.. hehe

emma dangdut said...

mcm apa je muka tu.ahai.

apa apa pun happy gila rasa dihargai dapat gift.wah! :P terima kasih abg adan gift fridge magnet yang sangat comel!! :D untung badan :D

~ ADANDO ~ said...

Fatin: comel ke...??? rajin rajin jenggah blog saya manalah tau kot2 komen2 yang diberi membolehkan anda menerima benda mcm ni juga..
ha...ha...ha....

~ ADANDO ~ said...

Emma... tengok dekat bar sisi kanan ada juga pic suprise tu...

Nazri Razra said...

Abe follower ke berape?...

~ ADANDO ~ said...

Nazri razra: tuan ambo follower yang ke 21...
nak ker...???

YNA said...

klu yna tau, yna jadi follower ke50 :(

sgt cantik dan jeles :(

~ ADANDO ~ said...

YNA: Insyaallah....
akan ada rezeki anda untuk mendapatkannya suatu hari nanti.

rajin rajinlah melawat blog saya.

Tira Akashah said...

salam...gift utk luck follower tue sweet sgt...
ia memberi sy semangat utk jadi follower adando..hehehe

regard : senyumpeaceklik.blogspot.com