~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, October 14, 2011

SYUKUR.... AL-HAMDULILLAH......

Hai....Korang ingat tak lagi entry aku yang dulu..???
Sure tak ingatkan...So tak payah nak pening kepala,
Klik aje link ni...


So N3 kali ini adalah penyambungan akan N3 tersebut...
Sudah lama aku menginginkannya..
Jenuh aku kumpul duit untuk memilikinya..
Dan
Al-hamdulillah
Berkat kesabaran dan kegigihan aku
berjaya juga aku mendapatkannya..
Syukur....
Taraaaaaaa.....!!!!!
v
v
v
v
v
Inilah dia yang aku idam idamkan.
Nak tunggu My Beloved hadiahkan
sempena Birthday aku
aku rasa Lambat sangat
maklumlah birthday aku dah nak hujung tahun.
Camera DSLR Nikon D5100
Berjaya aku milikinya pada bulan Julai lepas.
Kalau aku nak beli secara ANSURAN (Hutang)
memang sudah lama aku miliki
tetapi aku ni jenis yang tak suka berhutang
malas nak pening pening kepala
so aku beli CASH aje...
terbang Rm......aku....!!!!
tapi tak mengapa kerana aku rasa cukup puas hati..!!!
Berapa harganya...???
Tak perlulah aku nak khabarkan disini..
tapi siapa yang tahu hal camera,tentu maklum akan harganya.
Ini beg yang dapat Free....
Tripot ni juga sebagai Free gift berserta
Memori card 8gb.
Camera ini aku beli bulan Julai
lepas tapi baru sekarang aku interframekan.
Sekarang ini kemana mana aku pergi
akan aku usung...

Sebenarnya aku MINAT dalam bidang fotografi ni
dan sekarang ini aku sedang dalam proses pembelajaran.
Jadi kepada PEMBACA yang ingin berkongsi ILMU
tentang teknik Fotografi ni
Amatlah aku alu alukan....

8 comments:

ikatankasihku said...

wah mahal ni...conform beribu...xpe asalkan puas hati..lepas ni upload gambar byk2 k...sy tunggu...
salam kenal :)

cantik header..

ADAN + LINA said...

ikatankasihku: Salam perkenalan juga

Papa Mifz said...

ini sure mahal nih...xpo la dh minat kan...

fairus said...

pergh... kamera baru... outing je la lepas ni.. :)

anamizu said...

perhhhhhhh!! dah boleh menembak la pasni! terbaekkkk! =)










luv,
cik ana

Amy Syaquena said...

smart saya pun sedang cari dslr untuk adik saya..berapa ye harga sekarang nie..

NM02 said...

belajar ngan laki aku

dia terer

emma dangdut said...

wah!bepeluh ketiak nak bayar tu tapi semua kerana minat apa pun boleh