~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Tuesday, October 25, 2011

SNOW WHITE

Hai semua....
Entry kali ini nak cerita pasal anak sulong aku
Aida syadiena Illiesya.
Yang minat akan character cartoon Princess.
Dulu aku ada masukkan entry barang barang princess dia.
Hari Sabtu 22 Ogos lepas aku bawa dia ke salon
(entry aku sebelum ini)
Bila tukang gunting tu dah salah memotong rambut dia
dia pun bad mood.
Sepanjang hari dok cakap tak puas hati dengan Rambut dia.
kesian pula aku...
Sebab dia sememangnya nak meyimpan rambut panjang tapi......
Nasib badan....!!!!
untuk menceriakan dia,
Aku pun bawa dia jalan jalan disekitar KL.
Window Shoping..
Saja nak pujuk hati dia.

 Aku belikan dia  costume  (Snow White) Rm 99.90
Mula mula dia tak nak sebab dia kata tak cantik.
"Princess Rambut Panjang tapi kakak rambut pendek" kata Esya.
aku pun jawab,
"Kakak ada juga Princess rambut pendek"
sambil tunjuk princess Snow white.
So dia pun tersenyum...

Sampai aje rumah,
terus dia mencuba memakai.
dan sememangnya costume tu
sangat sesuai dengan dia.
Aku beli baju ni pun
coz sebab nanti ada party birthday kawan sekolah dia
tema
"character cartoon"
so bila dah jumpa aku rembat ajelah....

Bila mood dia dah kembali ceria
senang sikit hati aku.

So Cute...
Bila dah pakai custom ni
Esya pun berposing sakan.
Ala - ala Snow White...

memang minat berposing anak aku sorang ni.

So
Layanzzz
ajelah gambar gambar seterusnya
dibawah ni....

Comel anak Daddy & Mummy.

Snow White versi Melayu.

Ko hada...????
Bersama Baby Doll yang memakai baju Snow White juga.

Ceria dan suka hati.

Posing untuk anda semua.
Tersenyum bagai bertemu PRINCE idaman.

The Real Snow White.

Mmmmm.............!!!!
last sekali
untuk mengembirakan lagi hati dia
Gigih aku mengedit gambar dia.
AIDA SYADIENA
AND THE SEVEN DWARFS



APA KATA KORANG..???

25 comments:

Nazri Razra said...

saya mesti piley...

azilinda ali said...

cantik sngt...=)

I am...izuan said...

wow nice sangat2!!!!!suka lah!!!costume dia..hahahahaha
comel

e k i n ♥ y u s r i said...

comel2
lg cantik ble pakai costume tue

aretin said...

comeyll....

siti hidayah said...

Cantik nya. nak jugak! tapi dayah dah besar. hehe >,<

CikHoneyBee said...

bestnye.. ayah yg baik sgt ! hehe..aida syadiena pun cute dgn costume snow white :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

cantiknya......susah nak cari baju macam tu...mahal ke??

kisah_hearty said...

cumilnye...tingin lak nk pakai camtu..leh lg x???huhuhu

~ DADDY ADANDO ~ said...

nazri razra: Piley untuk apa..??

~ DADDY ADANDO ~ said...

Azilinda: TQ...

~ DADDY ADANDO ~ said...

Izuan: TQ...

~ DADDY ADANDO ~ said...

ekin & yusri: time kaseh...

~ DADDY ADANDO ~ said...

aretin: time kasih.
Dayah: boleh aje tempah size besar.

~ DADDY ADANDO ~ said...

c.Ayob: Boleh tahan jugalah price dia..Dalam Rm99.90.

~ DADDY ADANDO ~ said...

cikhoneybee: Daddy adando cuba menjadi ayah yang terbaik untuk anak anak.

~ DADDY ADANDO ~ said...

kisah_hearty: Pakai aje...pergi dekat kedai sewa costume...

♥ Chilleos Tercomel ♥ said...

comel nye ! untung lahh dapat mummy and daddy yang penyayang :D

cik kinchnaf said...

pinjam baju bole ??

sweet jew ^____^

Cik Cura said...

akkk jugekkkkkkk!

J. Hass said...

cantik baju... untung dapat mak memahami :)

Papa Mifz said...

Mmg seperti seorang princess..ado gayo..

Mohd Khairi Khadzir said...

comel n cntik! (^__^)

emma dangdut said...

cantik nya baju esya..mahalnya pun!! juling mata saya abang adan..kalah mahal baju orang tua..tapi kan abang demi anak semua dituruti :)

azam said...

siap dgn dwarfs sekali...

hebat ayah dan mama dia hehehe......