~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Tuesday, October 11, 2011

JOM SELONGKAR LAGI....

Fuuuhhhh......(Rancangan di tv).

Ayuhhh...

kita selongkar lagi..

kali ni beg galas anak bujang aku

Entry BEN 10 yang dulu

ada memaparkan beg galas dia.

klik sini untuk ingatan semula:

VVV

VV
                                                                   V




Kalau Hand Bag Esya sure banyak barang sebab dia perempuan.

Ni Beg galas lelaki..

JOM....Jom

kita intai apa yang ada...


CERMIN MATA HITAM.

Ini memang wajib sentiasa ada.

Kena selalu ingatkan dia.

Kalau tidak sure kena pusing balik rumah

semata mata ambil benda ni.



JAM TANGAN Ben 10.

Jam ni unik

kedua dua permukaan boleh guna.

sebelah atas Jam bila di pusing muka Ben 10



Kereta mainan.

Wajib ada..

Ada banyak lagi sebenarnya tapi yang ini sentiasa ada

sebab kalau boring boring inilah mainannya...


SIKAT RAMBUT dan MINYAK RAMBUT

Memang tak boleh tertinggal juga.

Sebab dia nak kelihatan BERGAYA.

Menurut Mak WAN (mak aku = mak mertua Wife aku)

Ikut perangai Daddy dia masa dulu dulu.

Harus sentiasa kelihatan Hensem...

Aku ke...???

Aduhh....mak wan sudah kasi pecah lobang...!!!!




Ini aje barang yang ada dalam Beg galas anak teruna aku.

Tak banyak macam kakak E'sya dia.





Apa kata korang...???

Komen...!!!!

6 comments:

Anum said...

great

chichi said...

alamak..bakal play boy la ni...

Papa Mifz said...

sikat rambut tuh gurl2 je pakai la...hehe

anamizu said...

perhh sikat rambut die! hehe
tukarla sikat rambut lelaki
plak nti..hehe


luv,
cik ana

emma dangdut said...

Barang ben10 sesaje anak teruna abg adan :P

ADAN + LINA said...

papa mifz & anamizu:

Sikat rambut tu bukan apa sebab dia nak sama jenis sikat ngan Kakaknya...
klu kakaknya warna Pink dia ambik hitam...

Dah pernah suruh tukar tapi dia tak nak...
Nak cari SIKAT BEN 10..
ada jual tak...???