~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Monday, October 10, 2011

RESTORAN SALERO NEGORI @ Subang Jaya.

Hello...Entry kali ini aku nak cerita pasal tempat makan.
Sewaktu balik dari Annual Concert jam sudah 2.00ptg.
My beloved wife dah lapar...
so aku bawa pi makan sebuah restoran di Subang Jaya. 
Memandangkan aku ni orang Negeri Sembilan.
so dah dibesarkan dengan masakan Cili Padi.
kiranya kena dengan selera aku.
Restoran ini dah 2 -3 kali aku pergi.
"RESTORAN SALERO NEGORI"
Masakan Padang & Negeri Sembilan.
My Beloved Wife & anak anak dah tak sabar.
Tengok muka Princess E'sya menahan kelaparan.
Si Ben 10 Aidid yang Rilex & Cool
walaupun tengah lapar.
Muka wife aku yang tengah Lapar..
S.A.B.A.R sayang.....
Lauk pauk yang disediakan.
Menepati citarasa kami sekeluarga.
Decoration dalam restoran ni.
banyak barangan Antik.
Selesa juga Restoran ni.
Dah kenyang semua tersenyum...
Harga makanan di restoran ini juga berpatutan.
Bolehlah mencuba.

4 comments:

anamizu said...

wahhh terlior cik ana tengok nih!
terus laporr :P
rambut aidid stylo la! ;)




*terime kaseh sudi singgah +
folow blog cik ana..
cik ana folow juga ni..
cik ana letak blog en.adan
kat list daddy cool ye..hehe




slm kenal,
cik ana :)

ADAN + LINA said...

TQ beri much....
Cik Ana..


Salam persahabatan.

Lelaki Ini said...

adeyh2..
lama dh tak makan kat kedai..
hekhek..
blanja???
boleh???
hahaha

ADAN + LINA said...

lelaki ini:
Boleh saja belanja awak makan tapi tunggu dapat bonus dulu....
ha...ha...ha......