~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, September 30, 2011

PRINCESS AIDA SYADIENA ILLIESYA.

Hai.....
Entry kali ini nak cerita tentang My Daughter
AIDA SYADIENA ILLISYA


Jommmm......
Kita intai barang barang kepunyaan anak perempuan sulong aku ni...


Inilah anak sulong aku.
Usia 5 tahun..
Dulu dia minat pada MICKEY MOUSE & HELLO KITTY
tapi sekarang dah tukar selera pula
minat pada karektor kartun "PRINCESS"
Cadar
Sarung bantal
baju tidur
Seluar dalam pun nak princess juga.
legging
Tuala mandi
Hand Bag
(nanti kita selongkar pula apa ada dlm hand bag dia ni...)
Pensil case
Beg Sekolah
Selipar
Ini topi Birthday dia.
Masih elok disimpan....
terbaru aku beri dia hadiah
sebab excelent kat sekolah
senyum sebab suka dapat hadiah...
berhati hati...

SUPRISE....!!!!
v
v
v
v
v
v
v

Jam dinding Princess juga..
Dah lama dia inginkan
saja aku tak beli.
Haaa.....
inilah sebahagian koleksi Princess dia.
Ada lagi yang aku tak sempat nak masukan
Jam tangan Princess, Payung Princess, Tuala muka Princess, kasut sekolah princess.

Bila aku tanya dia
"Kenapa kakak suka Princess ni...?"
Jawapan ikhlas dari dia
"Sebab Princess Cantik...!!!"

Kalau pergi mana mana pantang jumpa barang barang Princess ini.
kalau time ada duit terus beli aje tapi kalau duit kurang harus ditangguhkan dulu.
apa yang pastinya setiap apa permintaannya pasti akan ditunaikan.

No comments: