~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

WARNA WARNI KEHIDUPAN

IKLAN SEBENTAR

Friday, April 20, 2012

MAKE OVER MY HOUSE.

Hello...SELAMAT SEJAHTERA you alls....!!!
Sekarang ini adando dan wife
tengah berangan-angan MAKE OVER kediaman kami.
Iyalah...
Dah hampir 4 tahun decoration rumah kitaorang ini,
Adando pernah masukkan gambar gambar kediaman kami pada blog lama adando.
Kalau nak tengok kediaman adando
v
v
v
v

Dah lama macam ni...
Rasa jemu pula sebab tu ada juga terfikir untuk tukar perabot dan langsir.
Nak nampak MODEN & SEGAR..

Berangan angan nak sambar set macam kat bawah ni
v
v
v
v
Sofa warna WHITE.
Dah servey merata rata kedai perabot.
Dah jumpa cuma tengah fikir semasak masaknya sebelum ambik.
Sofa putih ni susah nak jaga
apatahlagi anak anak adando sekarang ni
dalam proses pembesaran.
Namun
lebih kurang macam inilah impian adando & wife
untuk
Ruang tamu rumah kami.
tapi tak mau combain dengan hitam.

***(Slow - slow adando, Insyaallah akan tercapai juga impian tu... )
Pastikan Raya nanti ruangtamu anda sebegini
ha..ha...ha....



14 comments:

Anum said...

lepas make over mesti cantik :)

Siti Asiah said...

Insyallah berkat usaha mesti dapat wat make over ye nanti...bertambah la seri nanti di hari raya...;)

khairul said...

best nya klu dpt decorate mcm pic tu kan

sempoi la Uncle Ong ni.http://gilamodified.blogspot.com/2012/04/sapa-kata-org-lama-x-reti-modify-kereta.html

wahida said...

panggil je eric leong...

~ ADANDO ~ said...

Anum: Apa apa pun kalau lepas diperbaharui sure elok...

~ ADANDO ~ said...

Siti Aishah: doa doakan rezeki adando Murah...

~ ADANDO ~ said...

Khairul: Memang berbaloi

~ ADANDO ~ said...

Wahida: lepas panggil eric leong tak lama lepas tu semua barang kena LELONG sebab nak bayar upah kat eric..

kakcik said...

Rumah kakcik dah 'berzaman' tak di make over. :(

~ ADANDO ~ said...

KAK CHIK: KENA MAKEOVER BARU ADA KESEGARAN...

blogtilldrop said...

nanti post ye..yang dah siap make over

blogtilldrop said...

nanti post ye..yang dah siap make over

~ ADANDO ~ said...

Blogtilldrop: insyaallah....sebelum raya dah settle semua kot....

..::..aRe-Na..::.. said...

moga tercapai hajat adando & isteri..
cantekkk2...