~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Monday, February 13, 2012

BILA KENA TAG....!!!!

Pagi tadi adando dah buka blog...
Sempat pose satu entry...
dan terpandang satu link dari rakan blogger adando..Dia TAG adando..
Tapi pagi tadi tak sempat nak buat sebab BZ..Bila petang ni baru Free...!!!
Kawan blogger adando tu namanya : SYAHMI JAMIL / BERLARI KE LANGIT
untuk buat entry seperti dibawah.

NAME 7 THINGS THAT MUST IN YOUR BEG.
  1. Kunci rumah.
  2. Kunci spare kereta.
  3. Handphone
  4. Dompet.
  5. Pen.
  6. Pen drive
  7. Minyak wangi
NAME 3 THINGS YOU DO WHEN YOU'RE REALLY STRESSED
  1. Karaoke.
  2. Bersiar siar with my Famili.
  3. Tengok TV.


NAME 5 FOVORITE FRUITS.
  1. Betik.
  2. Mangga.
  3. Jambu.
  4. Anggur.
  5. Manggis.
NAME 3 THINGS YOU ARE WEARING RIGHT NOW.
  1. Uniform Opis (baju koprat)
  2. Seluar.
  3. Singlet.
WHAT ARE YOU THINGKING ABOUT RIGHT NOW..?


Memikirkan bilalah nak dapat duit banyak sebab nak langsaikan hutang kereta dan rumah.


WHERE IS YOUR HANDPHONE..?


Ada diatas meja sedang dicaj.


WHERE DO YOU SLEEP..?


Atas katil beralaskan tilam.


WHAT KIND OF CELL PHONE SERVICE DO YOU HAVE..???


Maxis and Celcom.


WHAT IS THE CLOSEST ITEM NEAR YOU THAT IS WHITE..?


Phone meja opis punya..


WHAT IS LAST MOVIE YOU WATCHED..?


Ombak Rindu (Temankan My Beloved Wife)




:::: THE STRANGE ELEVEN ::::


Eleven odd fact about yourself.



1. ARE YOU PHOTO ADDICT..??
Suka juga ambil gambar dan dah ada Camera DSLR cuma belum berapa nak mahir aje.


2. WHAT WERE YOU DOING THIS MORNING AT 8.00AM..?
Hantar anak naik Van Sekolah dan terus pergi kerja.


3.DO YOU CARE FOR YOUR FACEBOOK..?
Yup....!!!


4. HOW MANY DIFFERENT BEVERAGES HAVE YOU DRANK SINCE YESTERDAY..?
Banyak..Teh o ais, Sarsi, Milo ais, Rabena.


5. WHAT ARE THREE YOU WISH TO CHANGE ABOUT YOURSELF..??
  • rasa malas dalam diri.
  • paras rupa ~ nak nampak muda 10 tahun lagi..ha..ha...ha.....
  • Nak tukar cara pemikiran yang lebih matang lagi...
6. WHAT DO YOU WISH FOR..?
  nak tambah follower dan rakan dalam blog.


7. WHEN WAS THE LAST TIME YOU GOT REALLY HURT..?
 Bulan Lepas (Januari).


8. ANY PLANS FOR TONIGHT..?
  Rasanya nak bawa famili dinner kat luar malam nanti.


9. SOMETHING YOU ARE ECXITED ABOUT..?
 Teruja tentang cara menambahkan pendapatan.


10. WHAT IS YOUR FAVORITE FLAVOR OF ICE CREAM..?
  Coklat dan Vanilla.




Pehhh....Lega dah jawap semua soalan.
Jawap soalan exam pun tak macam ni...

TAGGING RULERS.
  1. Each blogger must post these rules.
  2. Each blogger Start 7 things yang mesti ada dalam beg anda...
  3. Blogger that are tagged need to right on their own blog, you need to choose seven people to get tagged and list their names.Buat link blog dekat nama dia so that orang lain boleh baca blog dia. One of strategies untuk promote kawan kawan punya blog.
  4. Don't forget to leave them a comment telling they've been tagged and to read your blog.
  5. Jangan lupa link kan blog saya, yang awak dapat tag ini....!!!
Dengan ini saya rasa berminat nak TAG :

1. ZWAN SABRI

2. FARAH ALIAS

3.MAMA MASZULL

4. WANITA MUTALIB

5. CIK VIOLET

6.Eera Shera



                             Semoga gigih membuat tag....!!!!

GOOD LUCK

4 comments:

Syahmi Jamil said...

thnks u did it.. hahaha :)have good life then.. wish u dpt duit bnyak2 untuk sttle utang... :)

Eera Shera said...

byknye soalan huhu..thx tag ;)

maszull said...

assalamualaikum...jenuh juga nak menjawab semua soalan itu yer...:)

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com.

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html.