~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, February 15, 2012

PERKARA PERTAMA YANG ANDA BUAT BILA LOG IN BLOG...SAJA NAK TAU..........!!!!

SALAM RABU.
Salam Sejahtera.
Semoga pembaca blog adando berada didalam lindungan dan rahmat yang Esa.
Adando nak bertanya
kepada semua blogger
APAKAH PERKARA PERTAMA YANG KORANG BUAT BILA BUKA BLOG..?

Perkara pertama yang adando buat
bila log in blog
adalah
  1. Membaca komen tentang entry yang dibuat.
  2. menerjah blog blog yang buat entry baru.
  3. memberi komen kepada entry rakan blogger.
  4. melihat berapa jumlah bilangan Follower.
so
Anda pula, Bagaimana...????
Silalah beri jawapan
.......................................................................................................................................................

10 comments:

CIK MAY said...

Bukak nuff jap..tangok semalam de brp org view blog CM...pastu klu ade BE cek pulak naik berape sehari..

pastu baru bkk blog tengok ade tak org komen kat entry..

pastu lawat balik dorang yang komen tu..

Pastu update entry...

buat keje..

curik2 masa ciket bw kat dorg yg update entry baru..;)

Huda said...

nengok comment yang nak dipublishkan..lepas tu blogwalk ke blog kawan-kawan, last baru update entry..

~ ADANDO ~ said...

Cik May...
Hidup perlu pandai mencuri curi masa untuk up date Blog...
hi...hi...hi.....

~ ADANDO ~ said...

Yup...kekadang tu bila baca entry baru dari blogger dan membaca komen blogger boleh menambah pengatahuan..

apapun teruskan berblog...!!!

Fendy said...

masuk blog, trus je tgk follower..argghhh...xmeningkat2...hahaha..then tgk komen org lain dan balas...

Si BuDaK KaChAk said...

tgk komen...

balas komen...

buat entri bru...

terjah blk pengomen...

terjah entri bru...

last tgk follower

cik Kartun said...

1. tngok kemen
2. wat entry baru
3. blogwalking

~ ADANDO ~ said...

fendy: insyaallah...nanti meningkatlah follower tu bila rajin terjah dan follow blog org lain...

~ ADANDO ~ said...

Si Budak kachak: Teruskan berbloging..

~ ADANDO ~ said...

cik kartun: bagus bagus....