~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, February 9, 2012

TUTTI FRUTTI

Hai semua....
Apa Khabar..???
Harap semuanya OK setelah bercuti sempena
Maulidur rasul dan Thaipusam.
Cuti yang panjang ni
pasti ada agenda yang telah disusun bersama keluarga.
Macam Adando,
Cuti ini memang bawa famili pergi Holiday.
Kemana...???
Biarlah Rahsia...
(BUDJET MACAM HEBAT AJE...ha..ha..ha...)
Apapun yang pastinya keluar dari KL.

Kali ini Adando nak bercerita sikit
mengenai TUTTI FRUTI.
setelah balik dari bawa famili tersayang holiday
(dari hari sabtu hinggalah isnin)
Semalam Selasa,
selepas seharian merehatkan diri dirumah setelah penat holiday
adando pun bawalah famili tersayang ke
TUTTI FRUTTI.
Sewaktu adando outstation ke utara before raya cina tempohari.
pergi melawat kilang NAZA di Gurun Kedah.
Pihak kilang NAZA telah bermurah hati
menghadikan kami
2 VOUCHER Tutti frutti
bernilai RM 100.00.
So
semalam dah guna 1 Voucher RM 50.00.
kini ada
1 lagi belum digunakan.
dan tak tahu bila nak guna...
Expired 31 March 2012.
Adando bawa famili ke TSB sungai Buloh.
Tutti Frutti disini baru aje buka.
Anak anak adando
BERSORAK seronok..
Biasalah budak budak memang suka...
Inilah mangsa habuan famili Adando.
Cup yang oren untuk anak anak
Cup yang green untuk mak dan bapak kepada anak anak.
Setiap cup kami ambik perisa yang berbeza.
semua sekali RM49.70
Balance lagi 30 sen
kira amal jariah...
Sempat POSE sewaktu menikmati
keenakan dan kesedapan Tutti Frutti.
Nak tau rasanya
adando cadangkan
pergi sendiri dan rasa...!!!

Sambil menikmati Tutti Frutti sempat bersembang dengan anak anak
Coz bagi adando
masa masa sebegini paling sesuai untuk
merapatkan lagi siratul kekeluargaan.
Maklumlah sahaja
selalu adando dan wife sibuk dengan kerja.
detik detik sebegini manfaatkan
sepenuhnya...!!!
Lebih 1 jam lepaq di Tutti Frutti
jam pun sudah jam 10 malam
so kena pulang ke rumah
kerana jam 10.30 semua anak anak harus tidur
ini Disiplin yang dibuat
kerana keesokan hari anak anak akan ke TASKA
dan Princess Ellisya akan ke sekolah.
kalau hari cuti baru ada kelepasan untuk tidur lewat.


Seronok, Happy
itu yang adando rasakan bila dapat
menghabiskan cuti bersama famili tersayang.
Kepuasan dan kegembiran jelas terpancar
diwajah anak anak
bila dapat menghabiskankan cuti
dengan aktiviti yang kena dengan jiwa mereka.

9 comments:

shiema sufian said...

syioknyaaaa. shiema pon suka makan tutti frutti

Huda said...

seronoknya dapat voucher tu, meh bagi voucher yanag lagi satu kat kita, hehe

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

baucer rm100 tu

adehhh mcm mana leh dpt??

baik sungguh NAZA

huhu

izyan al-za'im said...

klo x taw nk guna bile lagi satu voucher tu, boley pass kat aku. haha

Wanita Mutalib said...

seronokkan bercuti weee...

tutti frutti tu...
tetiba rasa nak pergi menziarah lagik tutti frutti tu ihikss :))

Wanita Mutalib said...

oke. adando kena buat entri khas untuk saya sebab saya follower ke 222. ihiks ihiks.

bajet hebat kan wakakakaka.

okey peace adandoooo :))

CIK MAY said...

yg tak hbs vouch tu bagi kat CM je la..=)

Farah Azurah said...

pehh,seronok semua yerr..hehe :)

Saya Disini said...

sedapnye tutti frutty..nak3