~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, February 22, 2012

# W.W.... GENTING HIGHLAND............

SALAM SEJAHTERA.
Kali ini adando nak cerita ringkas aje..
Berjimba with famili di
GENTING HIGHLAND.
From Goh Tong naik Cable Car ke Puncak Genting Highland.
Stay kat sini ke...????

Pose untuk semua pembaca blog Adando.
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Yang ini menarik minat Adando.
Motor Honda 70 yang dah di ubah suai...!!!

22 comments:

*SiRibenMerah said...

genting mmg best kan... sejukkk je rasa..

~ ADANDO ~ said...

SIREBEN MERAH: Sejuk.genting apatahlagi masa tu baru lepas hujan

Saya Disini said...

bestnye p genting..sejuk kat sna..

SumeSakan said...

da lama x g...rindu lak rasa...hehehe

~ ADANDO ~ said...

Saya disini: Best sangat

~ ADANDO ~ said...

Sume sakan: Luangkan masa, pergilah berjimba disana dan Hapuskan rindu tu....

★ aIsyaH ★ said...

wah..ser0n0k tu..awat x ajak..hee=D

~ ADANDO ~ said...

Alsyah: kalau ajak boleh joint ke..??

NM02 said...

ada aku kesah ngan motor tu

hahahaha

larik!!!!!!!!!!!!

~ ADANDO ~ said...

NM02: ko tak payah nak keeeesahhkan motor tu sebab ko takkan dapat merasa naik motor tu sebab seat dia satu aje..!!

Uncle Jonni said...

wah!! moto klasik tu... best...

~ ADANDO ~ said...

Uncle Jonni: buatlah karikator motor tu...

::NureeN:: said...

jeles nih.. kami bila nk smpi sana ya.. huhu..

i polo U back :)

mamaNoriz said...

kami sefamily pun suka ke genting...

tapi susah lah nak gi selalu, kopak poket...hihi


salam kenal :)

~ ADANDO ~ said...

Nureen: Insyaallah...satu hari nanti akan sampai juga nanti.

~ ADANDO ~ said...

MAMANORIZ: kalau selalu ke genting memang akan kopak dan hancur poket... ha.ha...ha...

- dieyana - said...

teringin nak bawa anak2 ke genting, tapi tak nak naik cable car...seriau!

RaRa8821 said...

swet ar motor tue..,p pasola oke gak..try la minat..lg comel.,folow me balik k..,salam pekenalan..:,)

..::SangRatoo::.. said...

aku mcm penah nampak moto lebih kurang tu kat opis..heheh cc azlan :D

~ ADANDO ~ said...

Dieyana: Kalau pi genting mestilah cuba naik cable car tu kalau tak macam tak "SAH" kunjungan ke Genting tu....

~ ADANDO ~ said...

RaRa8821: TQ terjah blog adando...
Salam perkenalan juga untuk awak

~ ADANDO ~ said...

Sang Ratoo: Ju...Teringin ke nak Jadi PEMBONCENG motor CC Land tu..??

BFFCM........!!!