~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, June 16, 2011

PRINCESS ESYA SEBELUM TIDUR.....!!!!

Haaa.....!!!!
Nak cerita sedikit tentang "TABIAT" E'sya sebelum tidur.
Yang bawah ni adalah
 "BANTAL BUSUK" dia.
Dah 5 tahun bantal ni menemani E'sya sebelum tidur.
Tak tahulah sampai bila dia akan mengusung
Bantal busuk ni sebelum tidur.
Kalau kemana - mana My beloved Wife akan memastikan bantal ini dibawa.
Kalau tidak akan timbul MASALAH.
Sebelum tidur dia akan menggentel bucu bantal tu.
Seperti di bawah..!!!

Dari menggentel bucu bantal...
perlahan lahan akan dibawa ke Hidung...
Bucu bantal tu dok kat lubang hidung...!!!
Alahaiiiiii............!!!
Hidung tu bukannya nak mancung sangat pun...
Dari hidung akan naik sedikit...
Kali ni dekat mata pula...
Bucu bantal tu akan di gosok perlahan lahan
atas kelopak mata..
seolah olah macam tengah
mengoles
Eye-shadow...!!!
Kelazzz ko...
macam nak bermake-up pula...
Nak buat show ke..???

Lepas tu dia akan lena...
apalah sedap sangat buat macam tu agaknya...
Bantal ini dah berapa kali tukar kekabu / basuh.
Esya tak kisah kalau basuh sebab yang penting baginya adalah
"BUCU BANTAL" tu...
haaa...dah lena...!!!!
Tahun ni aje Hisap botol
tahun depan nak ajar supaya tak payah botol lagi...!!!


Korang ada ke bantal busuk..???

1 comment:

Anum said...

bantal busuk , teringat zaman kanak2
ngeh ngeh, ngeh