~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, June 9, 2011

CCM 02 (CAMERON HIGHLAND)

04 June 2011 Sabtu.
Pagi jam 8.30 dah bangun, gerakkan my kid's untuk breakfirst...
Aduhhh...
mcm nak bergaduh kejutkan diaorang ni...
Masing masing sayang nak tinggalkan Bantal & Tilam..
Lebih lebih lagi hawa sejuk menyelubungi..
maka Liatlah nak bangun....!!!
Tapi Akhirnya aku berjaya juga membangunkan anak anak 
tanpa seorang pun menangis...!!
So
Bila dah bangun,Gosok gigi dan basuh muka anak anak terus gi Sarapan...
Nak suruh mandi masing masing kesejukan...
Bibir mengeletar...!!!
kesian pula..so lps sarapan baru mandi...
 Lepas sarapan,
Lepak dalam bilik & kemas kemas nak check-out...
Sementara Bibik mandikan E'sya & Airiel
My Beloved Wife berposing sakan dengan si Ebot atas katil...
Sakan....!!!!
Jam 10.00pg check out...
Cameron Highland JAM pula..
Biasalah time cuti sekolah...
Dari Hotel di Brincang kami ke KEA FARM (betul tak ejaan aku ni)
Shoping sikit sayur dan bunga...
Cuaca pun agak baik..sesekali angin bertiup terasa juga sejuknya....

2 comments:

chichi said...

anak comel ikot mak..kalau ikot bapak..hampehhh

ADAN + LINA said...

Yan.... ko nak tulis HENSEM tapi cover..so ko tulislah HAMPEH.....!!!!!