~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

WARNA WARNI KEHIDUPAN

IKLAN SEBENTAR

Monday, May 30, 2011

BEN 10 & PRINCESS.....!!!!!!

BLANKET / COMFORTER
Princess & Ben 10.
Sewaktu berjalan di Sg Buloh, Terpandang pula aku Comforter Gambar 
Princess & Ben 10.
Krater kartun kesukaan E'sya & Aidid.
Aku pun tanyalah price dia.. Cuma RM 30.00 sahaja.
so aku pun ambiklah dua duanya.
Sampai aje rumah, Masing masing pun memilihlah comforter masing masing.
Tak perlu aku nak cakap, masing masing dah tau nak ambik masing masing punya.
 Esya...Senyum aje..
TERIMA KASIH Daddy...
Sambil cium aku..
Dia ni memang pandai membodek...
Tapi aku memang dah didik untuk ucapkan 
"TERIMA KASIH"
 tak kira pada sesiapa yang telah memberi apa apa barang pada kita.
Si Aidid ni memang minat gila pada BEN 10.
Punyalah suka dapat Comforter BEN 10.
MEKACIH DADDY..
Abang suka sangat sangat.. Sambil dok pelok aku..!!!
Ini Comforter Princess.
ada krater Snow White, Cenderella dan aku pun tak tau apa.
tapi E'sya kata ni "BARBIE"
Ini comforter BEN 10.
My Hero Aidid punya favoret...!!!
Sebenarnya ada corak lain..
ada "Hello KITTY" "STRAWBERRY" dan macam macam lagi.
Kalau nak minta aku tolong belikan boleh aje...
Tak Mahal mana pun...
Cuma RM30.00.
Boleh buat hadiah untuk anak, anak buah @ anak kawan kawan...!!!
Tengok si aidid ni...
terbaring atas comforter Ben 10.
E'sya..kalau bab posing ni memang dia suka...!!!!

4 comments:

pena rozie said...

Cantik beli kat mane? Rase nak beli gak kat Ben 10 kat rumah.

chichi said...

aku nak beli 3(aku,laki aku,hana)..kalau hutang dulu boleh...

ADAN + LINA said...

Pena rozie: dekat Sg Buloh... berminat ke...?
kalau nak sy boleh orderkan dulu.

ADAN + LINA said...

Chichi: aku syorkan ko "hello kitty"
laki ko "Gambar strawberry" so sweet...!!
hana pula princess ok...!!!

Hutang...hutang tak boleh... ko kumpul dulu duit lps tu baru beli...ha...ha...ha.....