~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Tuesday, May 24, 2011

BALIK KE KEDAH ( 3 ) ( GUNTING RAMBUT)

Seisi mengubah imej.
E'sya..Sibuk sangat nak gunting rambut.
so aku pun bawa dia pi salon.
Tengok E'sya tu siap buka majalah pilih fesyen rambut macam mana dia inginkan.
Baru 5 tahun dah pandai nak berfesyen tu..
Alahai... Anakku....!!!!
Bila dah dapat fesyen yang diinginkan.
Tukang gunting pun mulakan kerjanya.
Cina ni dok gelak aje bila tengok Gelagat E'sya memilih gaya fesyen yang dia inginkan.

Senyap & serius aje anak Daddy ni..

Langkah seterusnya....
Hair dryer
Inilah hasilnya...
Potongan "BOX"

Tiba tiba My beloved wife juga nak gunting rambutnya,
"Mummy... Gunting rambut macam kakak tau..." kata E'sya.
Inilah fesyen 2 beranak sekarang ini.
E'sya punyalah suka bila mummy potong rambut sama macam dia.

Tengoklah 2 beranak ni tengah posing dengan rambut baru masing masing.

No comments: