~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, September 29, 2011

ANNUAL CONCERT Q~dess (part 03)

Selepas persembahan Oh...!!! from Q~dess Sungai Buloh.
Persembahan seterusnya dari Q~dess Rawang.
Persembahan "KUNG-FU" dengan iringan lagu "Kung-Fu Fighting"
Persembahan terakhir adalah
persembahan dari Q~dess Sungai Buloh
"Bhangra Remix Dance"
Enjoy dan sangat happening...
Penuh warna warni..
Akhir sekali
Gabungan semua Q~dess
Sg Buloh - Rawang - Puchong
menyanyikan lagu Kebangsaan "NEGARAKU"
Selesai lagu Negaraku
pelajar dan guru menyanyikan pula lagu
sekolah mereka.
Q~dess Fliptec@Q
Dan lagu terakhir
"En-Gedi With Love"
Penuh bersemangat kesemua guru & Murid menyanyikan lagu ini.
Bergema satu dewan dibuatnya.
Teacher's From Q~dess Sungai Buloh.
With Prince Aidid .
With best Friend's Nazirah (baju biru)
With teacher Adison. 
Guru kelas E'sya
Bersama rakan dari Q~dess Puchong.
Bersama rakan dari sekolah Q~dess Rawang.
Bersama rakan dari Q~dess Sg Buloh.
Bersama kawan sekelas Tan she yee.
Q~dess Sungai Buloh.
Pose sebelum show (kiri)
Pose lepas Show (kanan)

Apapun memang Enjoy dan bangga bila menghadiri majlis ini.
Sekalung TANIAH buat  Teacher's Q~dess Sg Buloh, Rawang dan Puchong
diatas kegigihan mendidik anak anak kecil untuk menjayakan concert ini.

Anak anak kecil ini sungguh Comel & Cute dengan Busana pelbagai Fesyen dan Corak.
Memang tidak rugi meluangkan masa menghadiri Annual Concert ini.

4 comments:

Papa Mifz said...

ramai sungguh anak2 kecik yer..

NM02 said...

kira baju2 yg dorang pakai ni boleh wat rete la bang ye?

budak yg pakai baju putih bergambar ngan esya tu hensem weh

dah besar mesti jadi rebutan

ADAN + LINA said...

papa mifz: Yuppp....nama pun program kanak kanak

ADAN + LINA said...

NM02: Yup...Baju ni dapat terus..Tapi fikir juga bila masa nak pakai lagi..???
Function apa..??
Yup...Budak baju putih tu ensem tapi takut masa kecik kecik aje ensem bila besar nanti hilang ensemnya...ha..ha...ha...