~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, September 23, 2011

Q~dess ANNUAL CONCERT.

  Sewaktu balik dari Outstation diJohore
Sampai aje di rumah,
Princess E'sya memberi aku kad jemputan ini.
"Daddy..Ini teacher beri pada Daddy" Kata Esya.
"Ok..Thank You" Balas aku.
Kad jemputan untuk program Sekolah my Princess.
Q~dess Rawang, Q~dess Bukit Rahman Putra (Sg Buloh) dan Q~dess Puchong Utama
Bergabung menjayakan
Q~dess Annual Concert.
Date: 25th September 2011.
Day: Sunday
Time:10.30am
Venue: S.J.K. (C) Chee Ween, USJ 1,
Persiaran Subang Mewah,
47600 Subang Jaya.

Princess Esya terlibat dalam acara ini.
Dia masuk Tarian.
 (Aiikk...Mcm bapaknya juga Dancer...ha..ha...ha..)
Patutlah 2 bulan lepas cikgu ada beri surat untuk buat pembayaran baju untuk concert
Rm 95.00.
Baju pun dah siap....
Inilah Baju yang akan di Pakai oleh Pincess Esya nanti.

Aku & my wife memang teruja untuk menghadiri program ini nanti.
Iyalah...Ibubapa mana yang tak nak beri moral support pada anak.
Nanti aku masukkan gambar gambar sewaktu concert ini.

OK...Selamat berhujung minggu.


3 comments:

wahida said...

nice dress!!

NM02 said...

maner gambar hari kejadian tu? cpt sikit

ctmarqonah said...

Sooo Sweettttt!!!!! Mesti comel bila princess pkai baju tu.... =)