~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, August 5, 2011

KFC OH KFC....!!!

Sebelum puasa tempohari,
Sempat juga berDATING dengan Buah hati aku ni.
Kami ke KFC Kepong.
Hanya kami berdua sahaja...
Yang lain tak follow...
tak nak ada yg kacau daun...!!!
Kami share Set SNAKE PLATE.
Air pun kami Share juga.
SEJUK NYAMAN.....
Yang ini pun kami share juga.
Yang ini untuk Dia...
Buah hati saya...

Yang ini untuk saya....
Sos pun kami berkongsi

Kentang goreng ni pun kami kongsi bersama.
SERONOK SANGAT....
HANYA KAMI BERDUA SAHAJA.
TIADA GANGGUAN LANGSUNG...
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Haaaaa......
Dengan AWEK ni....
CHOMELL tak dia...????






Tapi sekarang dah masuk Ramadhan.
Dah tak boleh makan berdua lagi di KFC diwaktu Siang.

2 comments:

johari said...

Teliur....

NM02 said...

aku takde selera nak mkn kfc semenjak kuar video staff kfc pedajal produk tmpt dorang sendiri keje dan makan gaji kat situ.