~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, June 29, 2012

BERCUTI BERSAMA KELUARGA - PART 04

Ellop semua....
sambung lagi critera bercuti bersama keluarga
kali ini part 04.
(last cerita di Cameron Highland)
Maklumlah stay 3 hari 2 malam di Cameron
Sure banyak crita...
Selepas berjalan sakan pada siang hari
Sambung crita dari part 03
kalau tak baca
Malam tu selepas dinner makan makanan yang dibeli di
PASAR MALAM BRINCANG
anak sedara adando ajak lepak luar.
terpandang pula kereta Ferrari Merah.
so
Capai camera posinglah dia dengan kereta tu.
Asyraf bergaya dengan kereta idamannya.
Insyaallah...kalau banyak duit nanti merasalah...
Lepas tu keluar pula yang lain.
Biarpun masa tu sejuknya seperti berada dalam peti sejuk.
tapi bebudaknya sanggup meredah kesejukan
maklumlah bukan selalu dapat merasai kesejukan sebegini.
Dalam pukul 10 semua diarahkan masuk.
Tidur awal sebab esok sebelum pukul 12.00pm
dah kena check-out.
so malam ni malam terakhir untuk bermalam di Equatorial.

Jam 6.45pg adando dah terjaga.
Tengok dari jendela kabus memang tebal setebalnya.
sehingga tak nampak sekeliling.
Adando pun kejutkan Princess E'sya.
Nak beri dia tengok dan merasai kedingin Cameron diwaktu pagi hari.
"Daddy...kenapa banyak sangat asap ni...lepas tu sejuk pula..." kata E'sya
"ini bukan asaplah...Ini kabus,Tempat yang sejuk pasti ada kabus." jawab adando
"Oooo...Macam peti ais kat rumah kita tu...?" tanya E'sya lagi
"Yup....Macam tulah..." balas adando.
Dalam dok melayan kakak,
Si ben 10 dan ayuni pula keluar dari Apartment.
Bibir Airiel menggeletar sejuk tapi tetap juga nak joint..
"Bestnya Daddy...." kata Airiel
"Ha...ah....Best sesangat.." jawap adando.
Pose dalam kesejukan.
Ayuni pun posing juga biarpun semuanya tak mandi lagi...
Layan ajelah gambar kami di pagi hari
di Cameron Highland.
3 dara pinggitan.
Masing masing muka bangun tidur..
tetap cun...ha...ha...ha....
Sejuk dan Nyaman.

Inilah Rombongan kami.
Happy Famili Adando
Posing lagi....
Tangan siapa paling panjang...??



Pose macho dari si ben10 Airiel.


Dia ni tak payah cakaplah klu memberi posing.
Aliya pun sama juga...
Ini member kamcing E'sya.



Anak anak kesayangan Daddy & Mummy.
Tapi nape Eryna tu muncung...??

Dua Princess yang sentiasa di hati Daddy & Mummy.
Eryna yang sudah berusia 2 tahun.
Tahun lepas sambut Birthday di Cameron Highland.
Tahun 2012 datang lagi Camereon 2 hari selepas Birthday.



Selepas posing, Sarapan dan mandi.
kemas kemaskan semua barang barang.
Jam 11.45 kami keluar dari Hotel.
Semua dah ready.
Dah masuk kereta.
Sudah mula nak gerak meninggalkan Cameron Highland.

Sebelum meninggalkan
Cameron Highland masih sempat lagi Shoping.
Kali ini shoping di pasar Pagi di Kea Farm. 
Si Debot Mickey Mouse ni
Memang gemar makan strawberry.
Masa kat CM memang banyak dia makan Strawberry.
Bila dah turun dari CM
Dia dah tak nak makan Strawberry,
Maybe sebab Strawberry sudah mula rasa masam.

Dalam pukul 1.00petang,
kami meninggalkan Cameron Highland.
Destinasi percutian seterusnya di Negeri Perak.
Dari Cameron Highland
kami melalui jalan Simpang Pulai.

Berakhirlah sudah cerita adando di Cameron Highland.
Jumpa lagi di next entry
kami di Perak.

3 comments:

Cinta Misteri said...

Wah sumer mmg ske brposing...lps ni nk ke tambun ke?

AsmaAqilah said...
This comment has been removed by the author.
AsmaAqilah said...

do follow me ye :)