~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Friday, January 6, 2012

RAMBUT PRINCESS DAH PANJANG

Salam Jumaat.
Hari ni nak cerita pasal my Princess
Aida Syadiena Illiesya
Anak sulong aku yang VERANGAN nak berambut panjang.
Rambutnya pendek aje..
Tapi dia sibuk nak berambut panjang.
Memang tak pernah pun rambut dia melepasi bahu
sebab
Mummy dia kata
kecil lagi so tak perlu rambut panjang.
susah nak kemaskan.
Balik Sungai Petani dulu
pergi kedai yang jual accessori
Dia sudah berkenan pula pada rambut PELESU..
so
kami pun belilah untuk nak puaskan hati dia.
Si minah ni apalagi
Melaramlah dengan rambut pelesu tu.
Iyalah
HAJAT dah tertunai..


Tapi bila adando tengok
COMEL juga bila dia berambut panjang ni..
Baiklah
Selepas ni bolehlah bela rambut panjang yang original.
Bertambahlah maintenance sebab kena selalu
pergi salon untuk buat treatment rambut pula.

3 comments:

emma dangdut said...

hehehe.abg adan jangan lupa maintenance isteri juga :P

Anum said...

comelnya

~ DADDY ADANDO ~ said...

Emma: maintance puan isteri tanggung sendiri sebab dia ada pendapatan sendiri.