~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, January 5, 2011

HARI PERTAMA PERSEKOLAHAN - ORENTASI Q~DESS

Wajah diawal pagi sebelum kesekolah.

sekolah Esya Q-Dess.
seisi kelas akan bermula


Seisi MEWARNA

tekun MEWARNA

tengah Q...nak balik...
gambar bersama kawan 


dapat nametag..

05 Disember, Rabu.
6.30pg - Dah bangun..Gerakkan Princess E'sya dari tidurnya..
              Agak susah juga nak bangunkan dia sebab dia tak pernah bangun seawal pagi ini.
              Tapi bila kata nak kesekolah..Semangat dia bangun dan terus mandi..
7.15pg - Breakfast dengan E'sya...Beri dia minum air MILO.
7.45pg - Aku & My Wife menghantarnya kesekolah..Prince Aidid juga ikut sebab dia dah bangun.
              Awal pula sedar si Aidid ni...
8.00pg - Tiba di Q-Dess.. Aku & My Wife hantar dia masuk kelas. Dia duduk di barisan awal.
              Teacher memberinya NAMETAG.
Bila tengok keadaan Esya yang stabil, maksud aku boleh berdikari dan tak menanggis so kami pun tinggalkan dia bersama teacher dan kawan kawannya. Biarpun ada segelintir murid yang menanggis tapi Al-Hamdulillah Esya tak
11.30pg - Kelas berakhir dan boleh pulang...!!!!

No comments: