~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Monday, January 31, 2011

10.01.2010

10.01 Isnin...
6.30am..Sedar dari lena...Terasa sakit sakit badan,tekak pula perit...!!!! sakit dada...!!! Aduhhhh.......!!!!!
Tak larat rasanya nak tinggalkan tempat tidur untuk siapkan E'sya ke sekolah..So my Wife yang siapkan dia..
Sorry E'sya daddy tak larat...!!!
Jam 7.00am..My wife kata Uncle Amir tak nak datang ambil E'sya dan Huzair untuk ke sekolah..Dalam sakit sakit aku nak marah juga..Ituhari kata sanggup ambik & hantar balik...ni dah tak sanggup pula..!!! So aku pun dengan berat hati bangun untuk hantar E'sya ke sekolah....!!!
Lepas hantar Esya ke sekolah aku pun ke KLINIK untuk ambik MC..!!! Balik rumah, Makan ubat yang dibekalkan terus ZZzzzzZZZzzzzz.........!!!!!

No comments: