~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Monday, March 18, 2013

Rindu Serindu rindunya...!!!!

Hai... Hello.....!!!

Peeehhhh.......!!! Lama siottt adando tak up date blog ni.
Rindu serindu rindunya pada blog ni.. Rindu juga kepada anda semua...

Kekangan masa dengan hal hal peribadi dan kerja kerja hakiki menyebabkan adando terhenti seketika berbicara disini...
tahun 2013 ini banyak merubah rutin kehidupan adando sekeluarga. Apabila anak anak adando telah mula memasuki alam persekolahan.

My Princess AIDA SYADIENA ILLIESYA telah tahun 1.
Seisi persekolahannya sebelah petang (Sek Kebangsaan)
seisi pagi Sekolah agama.

Ni sewaktu membeli persiapan persekolahan.
Shoping di Butik Murid Murid.
Segala kelengkapan pakaian sekolah dari kasut, Stokin, Baju,
Semuanya dibeli disini.
Sewaktu sekolah kebangsaan
inilah uniform yang dipakai.
Isnin hingga Khamis
baju Pinafore.
Baju kurung.
Uniform baju kurung ni sewaktu hari jumaat.
Setiap hari Jumaat Princess Esya akan mengenakan baju kurung.
Yang ini pula untuk sekolah Agama.
Uniform lengkap dengan tudung.
Hari pertama di sekolah Agama.
Sekolah Agama seisi pagi.
Bermula Jam 7.30 hingga 11.00 pagi.

Selesai sekolah Agama.
Balik Rumah rehat sebentar.
Makan dan bersiap untuk ke sekolah kebangsaan pula.
Sekolah Keb bermula jam 1.00 ptg hingga 6.30 ptg.
Kenangan untuk first time ke sekolah kebangsaan.
Pakai selipar sebab kasut dalam kereta,

Kelas 1 Kenangan.
Senarai murid murid
Duduk bersebelahan rakan dari sekolah Q~dees.
FirstDay sekolah...
Biasalah ibu bapa akan tunggu diluar kelas.

Yang ini pula.
Siapa lagi kalau bukan
Si Ben 10.
Aidid Airiel Shahreza.
Berusia 5 tahun.
Aidid ni adando sekolahkan disekolah lama kakaknya.
Mana lagi Klu bukan tadika Private
Q ~dees.
Bergaya mengenakan Uniform sekolah.
Comel pula adando tengok dia sarung uniform ni.

Ni gambar first day dia sekolah.
Memang excited habis dia.
Semenjak kedua dua anak adando memasuki alam persekolahan ni.
Memang rutin harian adando berubah.
Pagi kena bangun menyiapkan prince & Princess ni.

Oklah rasanya cukuplah entry ni.
Lagipun dah lama cerita ni.
dah nak cuti sem pun bebudak ni
tapi kesempatan untuk adando kongsikan cerita ni baru ada,

Jumpa lagi...!!!!






No comments: