~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, March 14, 2012

CELEBRATE BIRTHDAY MY HERO ~ BEN 10

~ SALAM SEJAHTERA ~
Fuhh...
Lemau sikit kerja hari ini,
maklum ajelah baru start kerja hari ni
setelah bercuti dari Jumaat lepas....!!!
Balik utara kedah...!!!

Adando nak bercerita tentang celebrate birthday
satu satunya anak lelaki adando
AIDID AIRIEL SHAHREZA
yang sudah pun berusia 4 tahun.
Pada 08 MARCH 2012. (Khamis)
Selepas habis kerja adando pun bergegas balik rumah
sebab nak celebrate birthday si Ben 10.
Celebrate bersama famili sahaja.
sebab esoknya
Jumaat 09 March,
Adando nak balik ke Kedah
dan Suprise birthday Airiel dah disusun
dengan bantuan adik ipar adando.
Disebabkan dia memang minat Ben 10
so
Kek dia pun dah tentu Ben 10.
Kek kecil sahaja.
Cukuplah untuk adando anak beranak.
Layanzzzz........
 Gambar gambar
adando sekeluarga meraikan Birthday
Aidid Airiel.
Inilah dia
Birthday Boy.
Aidid Airiel Shahreza
Genap berusia 4 tahun.
Happy si Aidid..
Pose dari Birthday Boy.

3 beradik.

Biasalah bila time time mcm ni
budak budak aje yang lebih.

Tiup jangan tak tiup.....


Mari kita potong kek Ben 10.




Kakak menyuapkan kek kepada abang aidid.

Harap harap kemesraan dua beradik ini akan terus berkekalan hingga dewasa.

Turn abang pula suapkan kek pada kakaknya.

Biarpun simple
kami anak beranak aje
tetap Happy.

SELAMAT HARI LAHIR AIDID.

14 comments:

shiema sufian said...

alaahaaaai, comelnye aidi. happy birthday adik (:

emma dangdut said...

happy birthday ben10 hehhehe!

..::SangRatoo::.. said...

hehe dah besar nanti nak jadik apa?airel jawab..nak jadik BEN10..hehe gitulah anak² skrg..hepi besday airel..bang..yg si kocik dah macam kak ina..heheh

Anum said...

happy b'day ben10

Saya Disini said...

wah..kek die...happy besday dik

*SiRibenMerah said...

happy birthday hero ben10

~ ADANDO ~ said...

Shiema Sufian : Time kasih

~ ADANDO ~ said...

Emma: thanks you...!!!

~ ADANDO ~ said...

Sang ratoo : yup aidid memang macam tu bila ditanya bila besar nak jadi apa....!!!

Jue, iya ke eryna tu mcm kak ina..?? anak omak...!!!

~ ADANDO ~ said...

Anum: tima kaey...Yup idola dia Ben 10

~ ADANDO ~ said...

saya disini:kek kecik aje... cukup untuk adando yang 5 beranak ni...

~ ADANDO ~ said...

*siriben merah: Tima kasih.. siriben merah dah macam mickey mouse...

Jahidih Saili said...

Selamat hari lahir aidid..mg menjadi anak yg soleh..amiiin..

~ ADANDO ~ said...

Jahidih Saili: Terima kasih uncle Jahidih... Amin