~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Wednesday, May 2, 2012

AL-HAMDULILLAH..... REZEKI

Hai....
Adando bersiaran lagi setelah berehat seketika.
Apa perasaan Anda sekiranya apa yang anda hajati telah termakbul..???
Bagi adando sangat bersyukur dan hati berbunga bunga...
Maklumlah sudah lama Adando mengidam nak memperolehi gajet.
siang malam dok teringatkannya....
Berkat kesabaran dan usaha, Akhirnya berjaya juga adando memiliki
SAMSUNG GALAXY TAB 7.0plus
Al - hamdulillah.
Adando pun tak menyangka dapat memiliki gajet ini.
Sewaktu adando ke pusat membeli belah di Sg Buloh,
Jengah jengah juga kedai kedai yang ada jual gajet ni
tapi Harganya agaknya mahal
tetiba ada satu kedai tu sambut Anniversary ke 5.
Dia telah menjual secara lelong gajet ni
dengan harga yang agak murah.
waktu tu Time Happy hour.
Dengan tak berlenggah lagi adando pun sambar 1.
ingat nak ambil 2 unit ( untuk my wife)
tapi
kedai tu kata
1 orang boleh beli satu unit sahaja.
Masa tu wife adando tak ada
so tak adalah rezeki untuk dia.
Sudah seminggu adando guna tablet ni.
Belum pun habis explore lagi.
sekian.

15 comments:

wahida said...

syabas bete!!

Saya Disini said...

wah...hebt

..::SangRatoo::.. said...

bang..nak pinjam..nak update status kat FB..sian aku bang..lama benar tak on FB..hheeheh

Syukri Mohtar said...

wah..galaxy tab..btw,,casing sangat smart..

~ ADANDO ~ said...

Wahida: Rezeki dibulan April lepas.

~ ADANDO ~ said...

saya disini: tak hebat mana pun.

~ ADANDO ~ said...

sangratoo : Boleh....meh datang ambik kat adando....

~ ADANDO ~ said...

syukri: sebab casing dia smart maka adando beli juga tab ni...ha...ha...ha....

Nazayiena said...

Lepas nie aktif berblog wlpn di mana jua berada......

CIK MAY said...

berapa rm murah tu?murah byk ke?

~ ADANDO ~ said...

Nazayiena: Insyaallah....akan cuba aktif

~ ADANDO ~ said...

Cik May : RM 999.... Murahkan..??

mak jah said...

kesian kau...

hehehe

ape pun tahniah kerna berjaya jgk pakai tab

pastu tukar samsung s3 plak tau

Nazri Razra said...

Hamboi.. ni le yg ko duk petik dpn aku .... hahahha. Marveles der. marveles./

chichi said...

bessstttttnyeeeeeee