~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

There was an error in this gadget

IKLAN SEBENTAR

Thursday, December 8, 2011

PERSIAPAN MATRADE NITE.....

Hai....
Lama dah tak keudara..
So tak tahu mana nak mulakan dulu coz banyak story mori ni....
Baiklah
Adando mulakan dengan cerita yang terdekat sekarang ni..
iaitu "DINNER MATRADE" yang akan berlangsung Esok malam di MATRADE HALL.
Seperti 2 -3 tahun lepas juga..
TEMA pada kali ini juga mainan WARNA.
Cuma kali ini agak MERIAH you Alls...
OREN
COKLAT
HIJAU
inilah antara colours yang disyorkan...!!!!!
COLOUR FULL
Adando akan menghadiri MALAM MATRADE nanti.
Persiapan Biasa sahaja.
Memang ada BEST DRESS
tapi tak impi pun nak menang
walaupun adando akan memakai pakaian mengikut warna yang disyorkan.
Hadir mengikut warna tema untuk menghormati MAJLIS.
tapi
Adando berharap untuk menang I PAD
sewaktu Cabutan bertuah.
Tapi selalunya tak pernah lucky pun...!!!
Kebiasaanya Malam MATRADE
ada guest artist
kali ini
MATRADE menjemput Kumpulan MUZIK



dan JUARA RAJALAWAK MUSIM ke 2.

Nabil akan bergandingan dengan
Sure Gamat MATRADE HALL pada malam itu nanti.
Dengan lawak dari 2 pelawak ini.
Harap harap begitulah....

Disamping itu ada persembahan alat muzik ANGKLUNG
from
dan
KUMPULAN KOIR MATRADE.
Bimbingan Guru Vokal

Selain dari menghadiri Malam MATRADE 
Adando ada juga diberi tugasan.
Untuk menjaga
NABIL dan JEP.
Harap semuanya berjalan dengan Lancar.




3 comments:

Anum said...

wa terbaik
jom2 serbu dinner matrade

niezzareenamemory02 said...

i-pad maner ade... tak jadi

..::SangRatoo::.. said...

hehehe...bang..soalan cepu mas..aku BFFCM kau tak?hehehehe..aku takut nama aku bertuah..tapi aku dah balik rumah..huhu~