~ SAHABAT SAHABAT BLOGGER ~

WARNA WARNI KEHIDUPAN

IKLAN SEBENTAR

Tuesday, December 27, 2011

MEE RACUN BATU PAHAT

Hai semua...
Adando nak cite pasal makan pula kali ni.
Itu hari sewaktu Outstation ke Batu Pahat
19 hingga 21 Disember 2011
baru terjumpa "MENU" baru.
Kalau kita ke Batu Pahat
pasti kita akan terbayangkan
NASI BRANI GAM
tapi satu lagi makanan yang semakin POPULAR di Batu Pahat ialah
"MEE RACUN"
Dengar namanya aje dah seram...!!!!
Ada dua tempat untuk menikmati
Mee Racun Batu Pahat,
satu
di Taman Seri Jaya.
Lokasi taman ini dibelakang Carrefour Batu Pahat.
satu lagi di 
Depan Maybank Batu Pahat arah ke Tabung Haji.
Ini Banner Mee Racun.
Kecur airliur bila Mee Racun ni dah terdapat didepan Mata.

Pekat & Likat kuahnya.
Rasanya Masam pedas dan sedap...

Layan aje gambar kawan kawan adando
tengah menikmati 
Mee Racun.
Biarpun jam sudah menunjukan hampir 1.00pagi.
tapi semua tetap nak merasai kesedapan mee racun.


Semua happy dapat juga merasai Mee Racun.

7 comments:

Abang Jonni said...

Aiyakkkk!!.. mee racun pun ada...
huhuhuhu

anamizu kaito said...

huiii! MEE RACUN???? mcm best je =P







luv,
cik ana

~ yus ~ said...

saya yang duduk BP ni tak pernah lagi pi merasa mee racun tu...huhu

~ DADDY ADANDO ~ said...

Abg Jonni: Yup..Cuba buat karikatur tengah makan Mee Racun.

~ DADDY ADANDO ~ said...

anamizu kaito: Memang best...sedap...
Master chef pun tak boleh nak buat Mee racun...

~ DADDY ADANDO ~ said...

~Yus~: Biasalah...kalau benda dah dekat dengan kita memang kita tak hargai...tapi kalau benda tu jauh dari kita tetap usaha utk mendapatkanya..!!

keri ikhwan said...

namanya agak ngeri.. tp nmpk cam sedap